Sleduj nás

Je připraven vyhrávat! Bude Filip Grznár králem českého MMA?

Je připraven vyhrávat! Bude Filip Grznár králem českého MMA?
Tenhle borec je prostě k nezastavení! Jakoby mu nestačilo, že je neznámějším kulturistou u nás. Teď chce dokonce dobít i svět MMA!

Zápasník Filip Grznár absolvoval v kleci zatím dva profesionální zápasy. A i když z klece odcházel pokaždé jako poražený, nikdy se nevzdal. Již brzy ho čeká jeho třetí MMA zápas, ve kterém se utká s hudebníkem Jaroslavem Oláhem.

Grznárův soupeř Jaroslav Oláh se proslavil díky loňské řadě televizní show SuperStar. Zpívání ale není to jediné, co umí. Má totiž zkušenosti s boxem. Jenže toho se svalovec z Plzně nezalekl. Dokonce mu je fuk i to, že je jeho soupeř Rom. Filip se totiž nikdy netajil tím, že má k Romům jisté výtky. „Je mi jedno, jestli je černý, bílý, žlutý, zelený, nebo červený, já chci vyhrávat,“ potvrdil Expresu Grznár.


Bitva proběhne pod hlavičkou MMA organizace I Am Fighter. A už teď je jasné, že se vedení organizace s uspořádáním tohohle zápasu trefilo do černého, protože Grznár umí přitáhnout diváky. Na souboj se Filip připravuje v plzeňském Atom Gymu. A i když si uvědomuje, že bude mít jeho soupeř velkou výškovou i váhovou převahu, je připraven vyhrát!

„Je obrovský, mnohem větší než já. Shazuje ze 110 kilogramů, já mám teď nějakých 97. Vůbec nevím, jak to stihne. Když ze mě sundáte svaly, jsem spíše taková sedmdesátka. On je regulérní těžká váha. Pro mě to bude těžký zápas. Má dlouhé ruce, takže čekám, že v nich bude mít granáty. Silově jsem ale připravený, rozhodně budu silnější a technicky bych na tom měl být také lépe. Jde jen o to, jestli vydrží hlava,“ má jasno Grznár.


A proč si tak věří? Jednak dře jako kůň, a navíc mu s přípravou bude pomáhat kvalitní tým.

„Vím o něm minimum, protože nemá žádné zápasy. Jediné, co jsem viděl, byl čtyři roky starý zápas v boxu, to o ničem ale nevypovídá. Já před čtyřmi lety byl ještě kulturista. Mám tady výborné trenéry. Jan Piontek a Jan Kalaš mi dělají takové peklo, že bych jinde trénovat ani nezvládl. Speciálně Honza Piontek je stará škola, říkám mu plzeňský Monster. Každopádně já jsem v plné palbě, už dlouho jsem nevynechal trénink. Jedu minimálně čtyřikrát týdně. Jsem schopný ho porazit kdykoliv, ale když tam přijde tvrdá rána, neuděláš nic. On je bývalý boxer a MMA dělá nějakou chvíli, ale při těch rozměrech bude mít sílu i na zemi. Žádnou speciální strategii nemám, jestli půjdu na zem, nebo budeme boxovat, to vůbec nevím. Vím o jedné věci, ale tu prozrazovat nebudu, mohlo by to být rozhodující,“ dodal Filip.

Souboj se uskuteční už  13. listopadu v pražském Kongresovém centru! Tak nezapomeňte fandit.


Další články