Sleduj nás

Jsi fetka, co mlátí fanoušky a ženský! Pojď do ringu a já ukončím tvou kariéru! vzkázal Mariánek Ektorovi

Jsi fetka, co mlátí fanoušky a ženský! Pojď do ringu a já ukončím tvou kariéru! vzkázal Mariánek Ektorovi
Jon Marianek, aneb pravá ruka známého YouTubera Jakea Paula, se dostal do pře s rapperem Ektorem. A toho nyní vyzývá k boji v ringu.

Podobně po stylu svého amerického přítele, jenž momentálně ochutnává krvavé slasti boxerského světa, se rozhodl jít i český „bad boy“ Jon Marianek. Týpek, který se odstěhoval do USA, ale rozhodně si nenechává ujít, co se děje na domácí scéně.

V jeho oku uvázl raper z první třídy, a sice Marko Elefteriadis, téže známý jako Ektor. Ten na tuzemské hudební scéně působí už do roku 2007 a za tu dobu sklidil nejen celou řadu slávy, ale dostal se i do několika průšvihů. Na některé z nich se rozhodl Marianek ukázat a použil je jako záminku k boji.


Marko Elefteriadis dostal výzvu z MMA

Ostré vzkazy na Instagramu


„Ektore, v roce 2017 jsem se tě zeptal na Instagramu, proč létáš v ekonomce, když rapuješ o první třídě a tryskáčích a tom, jak tě vychovala ulice a jak jsi největší šéf Prahy. Ty sis mě zablokoval a řekls, že jsem rozmazlenej fracek, kterému rodiče koupili Ameriku.“

„O tři roky později mám desítky milionů na účtu, mám Rolls Royce a mám všechno. Pozval jsem tě do ringu a řekl: ‚Pojď, vole, rozdáme si to. Dám ti milion korun, když mě porazíš.‘ A ty mi ani neodpovíš, kokote.“


„Ty budeš mlátit svoje fanoušky na koncertech a mlátit ženský. Jenom hulíš někde v Praze a hraješ Fortnite. Nikdo tě nesleduje a už nemáš nic. Já bych ukončil tvou kariéru a ty se toho bojíš! Jseš hrubej jak hladká mouka, vole. Vyjádři se k tomu!“ vzkázal Marianek ve svém videu.


Další články