Sleduj nás

Karlos dělá moc velkou chybu, že s námi jede zápasit do Ruska, zní z tábora soupeře

Karlos dělá moc velkou chybu, že s námi jede zápasit do Ruska, zní z tábora soupeře

Aby udělal důležitý kariérní posun, rozhodl se Karlos „Terminátor“ Vémola zamířit do peřejí zahraničních vod, kde na něj čeká dost možná nejtěžší zkouška od časů, kdy působil v UFC. Tuto volbu ovšem hodnotí jeho soupeř jako chybnou.

„Mám výhodu toho, že budu doma, před domácím publikem. A já vždy, když zápasím, plně vnímám to, jak publikum reaguje. Karlose máme dokonale nastudovaného. Vím, co se od něho dá očekávat. Dělá moc velkou chybu, že se vydává sem za mnou,“ pravil Terminátorův příští soupeř Mikhail Ragozin.


Podobně jako Vémola, tak i Ragozin má sen, že se jednoho dne přesune do UFC. Jeho zápasový rekord (13 výher a 3 porážky), vypovídá o tom, že jsou jisté základy už položeny. Kdyby se mu přeci jen českého válečníka podařilo skolit, vrátka do nejlepší bojové organizace světa by se mu možná i otevřela.


„Na každý souboj se důkladně připravuji i kvůli tomu, abychom splnili cíl, který jsme si já a můj tým dali. My máme namířeno do UFC, čemuž budeme všechno podřizovat. Rádi bychom se tam objevili už na začátku příštího roku,“ potvrzovala ruská mašina, jež vydolovala z posledních šesti zápasů pět vítězství.

Mikhail Ragozin trénuje ve společnosti top kvality, jako je Ivan Shtyrkov, Alexey Kunchenko či Petr Yan. Celý jeho tým udělá pro postup do další fáze všechno, a proto si můžeme být jisti, že nás 8. května na Russian Cagefighting Championship čeká skvělý zápas.


Další články