Sleduj nás

Karlos Vémola uvnitř boxerského ringu? Jsem s ním v kontaktu, tvrdí bývalý mistr světa

Karlos Vémola uvnitř boxerského ringu? Jsem s ním v kontaktu, tvrdí bývalý mistr světa

Bývalý mistr světa ve velterové váze Lukáš Konečný promluvil o svých budoucích plánech. Ty zahrnují návrat do ringu a údajně i potenciální exhibiční bitvu s Karlosem Vémolou. 

„Dostali jsme nápad na pořádání sportovně-kulturní události v letním kině v Ústí na přelomu srpna a září,“ svěřoval se Konečný, který tuto akci plánuje zejména kvůli svým svěřencům - Fabianě Bytyqi a Tomáši Šálkovi.

To ale ještě neznamená, že on sám by se také nezapojil. „Chtěl bych si exhibičně pinknout,“ smál se bývalý mistr světa a rovnou odhalil i soupeře, které má vytipované. „Jsem v kontaktu s Marpem, Jakubem Štáfkem a Karlosem Vémolou,“ uvedl pro ústecký deník Konečný, jehož nejvíce láká poslední zmíněné jméno. A s případným váhovým rozdílem by si údajně nedělal hlavu. „Potěší mě, pokud se domluvíme, určitě nechci, aby hubnul za mnou.“ 


Součástí akce by kromě jeho maličkosti mohly být i dvě postavy ze současné politické scény. Jedná se o Pavla Novotného s Jaroslavem Foldynou, kteří si nedávno před zraky diváků ostře vjeli do vlasů.  

„Foldyna je jasný, ten by do toho šel, ale Novotný si říká o milionové částky, což je problém. Kdyby to dopadlo a došlo by na vyřizování účtů, tak to jsou takové srandy, které mají přilákat hodně lidí, kteří by na box normálně nepřišli. Chci tam ale mít i normální boxerské zápasy,“ doplnil Konečný.



Další články