Sleduj nás

„Koukám, že mám naplánovanou odvetu,“ tvrdí nevěřícně Viktor Pešta

„Koukám, že mám naplánovanou odvetu,“ tvrdí nevěřícně Viktor Pešta
OKTAGON 31 má na programu hned dvě bitvy o titul, to je samozřejmě krásná zpráva. Bohužel, první kaňka vylezla již druhý den po velkolepém oznámení.

„Koukám, že mám naplánovanou odvetu? Bylo to překvapení, ale když je to na internetu, tak to musí být asi pravda.“

Autorem této zprávy je aktér titulové bitvy a současný šampion polotěžké váhy Viktor Pešta. UFC veterán se očividně o své první obhajobě dozvěděl až po oficiálním oznámení zápasu.


Jak je to vůbec možné? Důvodů lze najít několik, Viktor se nedávno vyjádřil, že jej odveta s německým Terminátorem příliš neinteresuje a chtěl dát přednost někomu z dalších borců čekajících v pořadí.

OKTAGON má ale u našich západních sousedů velké plány a je tak jasné, že právě Puetz má být klíčem k obrovskému německému trhu. Oznámením zápasu se na Peštu samozřejmě vytvoří tlak, na který většina domácích borců reaguje submisivním podvolením se.


Svěřenec Henriho Hoofta je ale po letech v zahraničí z úplně jiného těsta, a když se mu něco nelíbí, tak se prostě nebojí ozvat. Míček je nyní na OKTAGONské straně kurtu a bude hodně zajímavé sledovat, zda se během turnaje OKTAGON 29 dočkáme vyjádření z úst těch nejpovolanějších.

Další články