Sleduj nás

Legenda se vrací! Michal Vančura se představí na dalším ročníku UPC Fight Night

Legenda se vrací! Michal Vančura se představí na dalším ročníku UPC Fight Night

Spejbl a Palec Gym připravují další UPC turnaj! Tentokrát s označením Fight Night. Vše proběhne ve spolupráci s českou Muaythai Asociací jako součást série SuperLiga.

Akce se uskuteční 12. ledna 2019 v hale TJ Spoje v Praze po skončení MČR. Čeká nás osm zápasů pod pravidly muaythai. Z toho tři vložené zápasy mistrovství České republiky a pět profesionálních zápasů SuperLigy.

Michal Vančura se představí na dalším ročníku UPC Fight Night


V boji uvidíme borce z nastupující generace pořádajících klubů a jeden velký návrat. Po dvanácti letech se do ringu vrátí Michal „Mikeš“ Vančura, jedna z hlavních tváří Spejbl Gymu. Na svém kontě má přes 40 profesionálních muaythai zápasů. 

Jeho soupeřem bude druhý muaythai veterán, několikanásobný mistr ČR, jenž žil a zápasil v Thajsku. Podíval se i na Lumpini stadion a v roce 2005 boxoval s GLORY championem Artemem Levinem. Adam “Pengsawang” Vrána, aktuálně žijící ve Francii. Muaythai se profesionálně věnuje od roku 1994. 


Předprodej vstupenek začne 17. prosince 2018 na recepci Spejbl gymu za cenu 250kč. Po skončení turnaje bude následovat after párty v nově otevřeném podniku Omerta hookah lounge bar na Letenském náměstí.


Další články