Sleduj nás

Matěj Peňáz už zná soupeře, se kterým se utká na OKTAGONu 21

Matěj Peňáz už zná soupeře, se kterým se utká na OKTAGONu 21

Elitní postojář má za sebou skvělou premiéru na půdě OKTAGONu, při které tvrdě ukončil Jevického. Vyslal tak do světa jasný vzkaz, že s ním musí ostatní zápasníci počítat. Už za pár dní ho čeká další MMA bitva, ve které změří síly se zkušeným Francouzem.

Na turnaji OKTAGON 21, který se koná 30. ledna v Brně, se Matěj utká s francouzským zápasníkem Romainem Debiennem. Ten má na svém kontě sedm zápasů, čtyři výhry a tři prohry. Aktuálně drží šňůru tří vítězství v řadě, a je jasné, že bude chtít šnůru prodloužit.

Peňáz mu to ale určitě nedá zadarmo, na zápas se připravuje s elitou domácí scény. Často je na trénincích vidět s Jiřím Procházkou, Michalem Martínkem a Milošem Petráškem.


Zvládne Peňáz bitvu proti bojovníkovi, který má v kleci více zkušeností? To se už brzy dozvíme. V každém případě by mohlo jít o jeden z těch zajímavějších zápasů na turnaji OKTAGON 21, a my jsme zvědaví, jak se Matěj s touto výzvou popere.

Hlavním zápasem na kartě bude titulová bitva Paradeiser vs Buchinger. Ten večer se v kleci představí i Monster, Boráros, Apollo, Pudilová, Bledá, Szabová a další zajímavá jména.



Další články