Sleduj nás

MMA zápasník Grznár: Přestal jsem fetovat a sypat! Teď vás pobiju všechny

MMA zápasník Grznár: Přestal jsem fetovat a sypat! Teď vás pobiju všechny
Filip Grznár to dokázal! I když do MMA zápasu proti Jaroslavu Oláhovi nastupoval jako outsider, nakonec zvítězil. Ve druhém kole rozjel brutální kladiva a zatloukl Jardu do země. Rozhodčí souboj raději předčasně ukončil a prohlásil Grznára za vítěze!

Souboj mezi Grznárem a Oláhem se uskutečnil pod hlavičkou MMA organizace I Am Fighter, a i když nešlo o hlavní zápas večera, přitáhl obrovskou pozornost. Oláh do souboje nastupoval jako favorit, zatímco Grznár se musel popasovat s rolí outsidera.

I sázkové kanceláře tlačily Oláha. Kurz na výhru Grznára byl v jednu chvíli kolem 4. Těžko říct, proč byl Filip tak velkým outsiderem. Možná proto, že má obrovské množství haterů, kteří ho chtěli vidět prohrát. Jenže Grznár všem haterům vytřel zrak, když ve druhém kole zapnul bestiální mód a začal Jardu tlouct hlava nehlava.


filip grznar vyhra iaf3

Nejčastěji lidé tipovali konec v prvním kole. Nakonec došlo i na druhé kolo a oba bojovníci si sáhli na dno svých fyzických sil. Zvítězil Grznár, který si po zápasu zašel do hospody na čtyři točený.


„Přestal jsem fetovat a sypat, vole. Teď vás pobiju všechny. Soupeř byl výborný, má sílu. A i když je to cigoš, tak je to frajer,“ prohlásil Filip ještě v kleci.

Za zmínku stojí i tenhle luxusní tiket, na kterém sázkař naložil Grznára za 100 000 Kč v kurzu 3.85. Za pár minutek vydělal 285 000 Kč. A to se počítá!


Další články