Sleduj nás

Muradov odtajnil plány pro rok 2021, zahrnuje to i lepší smlouvu v UFC

Muradov odtajnil plány pro rok 2021, zahrnuje to i lepší smlouvu v UFC

Makhmud Muradov má pro rok 2021 připravené velké věci.

Uzbecko-český zápasník, jenž zápasí pod taktovkou největší MMA organizace planety, kde vyhrál dva soutěžní zápasy, se v rozhovoru pro TV Nova pochlubil, že je jeho hlavní ambicí si v UFC zasloužit novou smlouvu, která by mu zajistila i lepší platové podmínky. K tomu by také rád napravil ten zápasnický deficit, protože se v současném roce vůbec neměl příležitost podívat do klece.

„Chtěl bych bojovat co nejčastěji. Ideálně každé dva až tři měsíce, ale uvidíme, co bude. Chci vyhrát ještě dva stávající zápasy a dostat novou smlouvu s lepšími podmínkami,“ odhalil Muradov své plány pro budoucí rok, který odstartuje na turnaji UFC 257, jehož hlavní duel obstará Dustin Poirier a především pak irský navrátilec Conor McGregor, který s sebou přinese miliony (televizních) diváků.


„Jsem na velkém galavečeru a i když je Conor hlavním tahákem, snažím se na to nekoukat,“ upřesnil Muradov. „Jdu pro další vítězství. UFC ví, komu nabídnout zápas na poslední chvíli. Měsíc před zápasem se někdo zranil a já jsem první, komu oni napsali,“ dodával uzbecký bijec pro TV Nova.

Makhmud Muradov má plány pro rok 2021


Muradov se tedy premiérově podívá na proslulý Bojový ostrov v Abú Dhabí, kde mu bude soupeřem Andrew „El Dirte“ Sanchez.  Ten má na kontě dvanáct výher a pět porážek s tím, že jeho celková bilance v UFC činí 5-3.


Další články