Sleduj nás

Muradov: Vyhrál jsem, ale s výkonem spokojený nejsem. Nebyl jsem ve své kůži

Muradov: Vyhrál jsem, ale s výkonem spokojený nejsem. Nebyl jsem ve své kůži

Vyhrál, ale přesto neskrýval jistou míru zklamání. Mach Muradov prozradil, v čem podle něho mohla být chyba, že nepodal takový výkon, v jaký doufal.

Uzbecko-český bijec si na ostře sledovaném turnaji UFC 257 došel nejen pro vítězství, ale také pro hodnotný bonus v celkové výši padesáti tisíc dolarů. Pro mnohé bojovníky by to byl sen, jenže Mach na svých nárocích rozhodně nepolevuje.

„Cítil jsem se těžce, nebyl jsem ve své kůži. Možná to bylo i tím, že jsem dlouho nezápasil,“ řekl Muradov pro deník Sport, přičemž poukazoval na to, že zásadním faktorem mohla být i náhlá změna startovacího času, neboť byl na poslední chvíli zařazen z prelims na hlavní kartu. „Původně jsme se připravovali na to, že budeme bojovat v 3.30 místního času. Zápasili jsme však nakonec v sedm.“


Jeho soupeř Andrew Sanchez byl solidní držák, který uměl občas i nepříjemně kontrovat. A když podobně pevnou tvrz nemůžete dobýt, pak se to může promítnout na vašem sebevědomí. „Sanchez je dobrý a je to i držák. Místní mi říkali ‚Super, super!‘ Ale já opravdu nejsem moc spokojený se svým výkonem. Ano, vyhrál jsem, dostal jsem i bonus, ale musím ještě makat, makat, makat,“ podotýkal Mach.

Nyní na třicetiletého bijce s uzbeckými kořeny čeká několik týdnů odpočinku, během nichž navštíví i svou rodnou zemi. Následně se ovšem vrhne do přípravy, abychom se s ním závěrem jara potažmo v průběhu léta opět mohli vidět v akci.



Další články