Sleduj nás

Nabídku od Real Fight Arena dostal každý, je si jistý Karlos Vémola

Nabídku od Real Fight Arena dostal každý, je si jistý Karlos Vémola
OKTAGON si poslední roky užíval luxus bezkonkurenční jedničky a absolutního hegemona na poli MMA v rámci české a slovenské republiky. Jak to tak bývá, nic netrvá věčně a na trhu se objevil ambiciózní subjekt, který je rozhodnutý urvat si část koláče pro sebe.

Real Fight Arena stojí na reálných základech a do budoucna může opravdu fungovat jako rovnocenný konkurent. Všem bylo od začátku jasné, že bez kvalitních bojovníků nejde podobný projekt budovat a tak byla jen otázka času, kdy se oba kohouti na malém smetišti střetnou.

První případ přišel hned na úvodní tiskovce RFA. Leo Brichta asi ani netušil, jak poslouží mocenským bojům, ale teď už je jasné, že byl pouze katalyzátorem změn, které musí neodvratně přijít. Už teď dokázala Real Fight Arena zlákat poměrně zajímavá jména a očividně má zacíleno na další.


Nabídka přistála na stole i jedné z největších ikon tuzemského MMA. Karlos Vémola se ve svém věku dokáže na podobné alternativy dívat velice pragmaticky, a v tomto duchu okomentoval i šanci na změnu dresu.

"Já té nové organizaci strašně fandím, protože mi jde o MMA. O ten růst. Já se dívám do budoucna. Mám s OKTAGONem nějakou minulost a OKTAGONu věřím. To, že mě někdo nabídne třikrát tolik, je pěkný, ale co bude za rok. Já jsem se s novou organizací bavil, a řekl jsem jim, ať mě zkontaktují za rok. Za rok se uvidí, co bude. Možná budou vyprodávat O2 arenu a bude to projekt, kterého se budu chtít účastnit. Já chci vidět trošku do budoucna. Možná tam zápasím za méně peněz, než bych dostal jinde, ale pro mě je OKTAGON jistota.“


Jak se věci mají, vidí každý. RFA investuje solidní prostředky a je jasné, že borců, kteří si budou chtít vydělat, bude přibývat. Již teď je jasné, že podobných kauz, jako byl Leo Brichta. bude víc a víc a oba tábory se budou muset spíše dohodnout než perzekuovat zápasníky.


Další články