Sleduj nás

Nikoho to nemrzí více než mě, omlouvá se Terminátor za zrušený zápas s Ragozinem

Nikoho to nemrzí více než mě, omlouvá se Terminátor za zrušený zápas s Ragozinem

Zranění si opět jednou vybrala svou daň, tentokrát však pro nás bohužel v jednom z nejvíce vyhlížených duelů. Hlavní zápas na Russian Cagefighting Championship mezi Karlosem Vémolou a Mikhailem Ragozinem se zrušil.

Karlos se jako vždy snažil, aby svým fanouškům mohl doručit to, co jim předem slíbil. Už chvíli před zápasem s Princem Aounallahem cítil jistou slabost, avšak i přes mírné indispozice se k utkání nakonec odhodlal. Co ovšem šlo předtím, nejde už nyní.


„Mrzí mě to... Na zápas s Ragozinem jsem se těšil a věřil jsem, že vyhraji. Bohužel došlo k nešťastnému zranění. Doktoři i trenéři mě odmítli pustit. Omlouvám se, ale bohužel i to je MMA. Nikoho to nemrzí vice než mě,“ napsal Terminátor na svém instagramu.

Ačkoliv se jedná o velkou ztrátu, není nikde dáno, že se ten duel jenom neodloží na později. Na tuto informaci si však budeme muset ještě počkat. Zdraví všech sportovců by mělo být přednější než uskutečněný zápas. O jaké zranění se v případě Karlose jednalo, to se také dozvíme patrně později.



Další články