Sleduj nás

Novým soupeřem Piráta je Patrik Kincl! V OKTAGONu je nový král, prohlašuje český zápasník

Novým soupeřem Piráta je Patrik Kincl! V OKTAGONu je nový král, prohlašuje český zápasník
A je to oficiální! Organizace OKTAGON konečně oznámila náhradního soupeře za zraněného Karlose Vémolu pro titulový zápas ve střední váze. Slovenský zápasník Samuel Krištofič aka Pirát se utká s českým bojovníkem Patrikem Kinclem.

A sebevědomím Kincl rozhodně nešetří, protože ihned po oznámení téhle novinky prohlásil, že je v OKTAGONu nový král!

"Teď jdu zápasit o titul v největší a nejlepší české organizaci. Porazit Piráta a vybojovat titul znamená získat cenný skalp, ukázat se českým fanouškům, který mě neznají a dostat Karlose Vémolu do kouta! Jsem úplně ready zbít Piráta. V OKTAGONu je nový král!” prohlásil Kincl.


Patrik Kincl patří k nejlepším českým bojovníkům, má bohaté zkušenosti ze zahraniční, zápasil například i v polské MMA organizaci KSW. Naposledy prohrál s Roberto Soldičem, se kterým se střetl na turnaji KSW 63 v bitvě o titul šampiona welterové váhy.

Patrik se navíc nechal slyšet, že by se rád vrátil zpět do welterové divize. To by znamenalo, že bychom se po vzoru Ivana Buchingera mohli dočkat dalšího šampiona, který by získal pásy ve dvou váhových kategoriích.


Spraví si Kincl chuť po prohraném titulovém souboji se Soldičem a ukořistí pás šampiona ve střední váze? To se dozvíme už 30. prosince na turnaji OKTAGON 30 v pražské O2 areně.

Další články