Sleduj nás

Odpustí Sivák Čechům to, že si ho neváží? Ještě letos tu možná prý bude bojovat

Odpustí Sivák Čechům to, že si ho neváží? Ještě letos tu možná prý bude bojovat
Fenomenální bojovník Václav Sivák se před pár dny nechal slyšet, že si ho Češi neváží, a proto bude zápasit v zahraničí. Jenže jak se zdá, možná bude do konce roku fightovat ještě v Česku!

Chci vypadnout a ukázat se v cizině, jsem úplně někde jinde. Myslím si, že Češi si toho málo cení, že zápasím tady v Česku, přitom tady mají takový talent,“ prohlásil Sivák před 14 dny v Liberci, když vyhrál v kickboxu prestižní světový titul WAKO PRO.

Jenže podle zákulisních informací, které se k nám dostaly, existuje celkem velká šance, že Vašek bude ještě letos bojovat v ČR. Je tu hned několik turnajů, na kterých by mohl startovat. Může jít o kickbox nebo box, protože Sivák je silný v obou sportech.


Mladý talent údajně obdržel nabídku od RFA i OKTAGONu. Právě OKTAGON má naplánované dva turnaje. Turnaj Oktagon 29 proběhne už tuhle sobotu a na konci roku se v O2 areně uskuteční jubilejní turnaj Oktagon 30.

Navíc se o víkendu uskuteční v pražské UNYP areně také akce WAKO K-1 WORLD GRAND PRIX 2021. A opomenout nesmíme ani Galavečer profesionálního boxu a K-1, který se uskuteční 29. prosince v pražské Lucerně. Kde se Sivák nakonec ukáže?



Další články