Sleduj nás

Oktagon 14: Brichta nehodlá zastavit, dokud nezíská titul. Jak zareaguje Paradeiser?

Oktagon 14: Brichta nehodlá zastavit, dokud nezíská titul. Jak zareaguje Paradeiser?

Na pražské Štvanici se ukázal v dobrém světle, když přemohl silného Brazilce Alistona Corderia, a nyní hodlá jít ještě výše. Leo Brichta hlásí, že ho nic nezastaví, dokud mu nebude patřit titul Oktagonu. Jako další překážku však musí zdolat silného Ronalda Paradeisera.

„Lea čeká asi zatím nejdůležitější zápas kariéry, i přes svoje velké zkušenosti v amatérech je zatím v profesionálním rybníku nováčkem,“ pravil prostřednictvím isport.cz Brichtův trenér Marek Lončák, jenž se snaží svého svěřence co nejlépe navést na tu správnou cestu. „Po prvním úspěšném zápase v Oktagonu nás čeká další, větší sousto, a to zápas s Ronym. Vítězství by nás samozřejmě posunulo více k titulové šanci, za kterou si Leo tvrdě jde.“


Nadějný český talent Leo Brichta má v plánu ukázat, že je na tuzemské scéně jedničkou váhové kategorie do sedmdesáti kilo. Jeho souboj s Paradeiserem je považován za bitvu dvou mladých talentů, co mají dosti podobné cíle. Oktagon 14, který se koná již tento víkend, nám ukáže, kdo z nich k tomu svému cíli vykročí lépe.


„Brichta vs. Rony je souboj možná dvou největších talentů dvou zemí. Nepřekvapilo by mě, kdyby se na vrcholu svých kariér potkali v podobném souboji jako teď Végh s Vémolou. Nyní je to ale pro oba velké riziko. A pro jednoho z nich bude porážka nikoliv krokem, ale skokem zpět. Je to zápas o minimálně rok kariéry. Ovšem zápas, který bude jistě velkou ozdobou turnaje!“ dodával skrze isport.cz promotér organizace Ondřej Novotný.


Další články