Sleduj nás

Boj o Vémolu! Bude oznámen zápas Viktor Pešta vs. Mikhail Ragozin?

Boj o Vémolu! Bude oznámen zápas Viktor Pešta vs. Mikhail Ragozin?
Zápasník Viktor Pešta je teď nejčastěji spojován s ruským zápasníkem Mikhailem Ragozinem, se kterým by se měl utkat na půdě OKTAGONu. Ondřej Novotný potvrdil, že na domluvení a uskutečnění souboje pracuje. Proč by dával zápas Pešta - Ragozin takový smysl?

Organizace OKTAGON potvrdila, že zástupcům ruského bojovníka Ragozina poslala hodně zajímavou nabídku, kterou teď zvažují. Když se jednání podaří, měli bychom se už ve čtvrtek před Štvanicí v rámci Oktagon Time dočkat novinky, která prý potěší české i ruské fanoušky.

Podle Pešty mají Rusové o zápas zájem, takže je vysoká šance, že jednání budou úspěšná. Na druhou stranu je ale třeba počítat s tím, že Ragozin už má na léto domluvený jiný zápas. Pešta navíc připouští, že je Mikhail ještě těžší soupeř než Vémola, protože je komplexnější a porazil elitní zápasníky. Bude zajímavé sledovat, zda a kdy k tomuto zápasu dojde.

V každém případě teď není Pešta v tréninkovém módu, protože relaxuje v Dominikánské republice, odkud se chystá na Floridu. Dá se ale předpokládat, že ve chvíli, kdy nabere zápas s Ragozinem reálné obrysy, naskočí Pešta do přípravy. Duel by totiž dával velký smysl, protože Ragozin i Pešta se chtějí dlouhou dobu utkat s Vémolou. Vítěz by si tak mohl zápas s Terminátorem vybojovat.


Další články