Sleduj nás

Buday: Vémola se mnou chce zápas kvůli tomu, aby se dostal do hlavy Attilovi

Buday: Vémola se mnou chce zápas kvůli tomu, aby se dostal do hlavy Attilovi

Asi vám neuniklo, že si Karlos Vémola brousí zuby na těžkotonážního Martina Budaye, kterého už několikrát vyzval k vzájemnému zápasu.

Slovenský zápasník zase několikrát prohlásil, že mu zápas s Terminátorem nedává smysl, protože by v těžké váze prý Terminátor přišel k úrazu. V nejnovějším rozhovoru fanouškům přiblížil, proč si to myslí.

„Michail Mochnatkin, se kterým jsem měl bojovat v prosinci, by byl náročnější soupeř. S Karlosem by to nebyla procházka růžovým sadem, ale váha, výška, postoj i zkušenosti hrají jednoznačně v můj prospěch. Typologicky bych mu neseděl. Ohrozit by mě mohl pouze na zemi, avšak v brazilském jiu-jitsu se cítím jako voda ve vodě a patřím k nejlepším na československé scéně. Asi by mě hodil, protože to má natrénované k dokonalosti. Každý další pokus o takedown by mu však vzal více páry. A na zemi mě neudržel ani Juan Espino," prozradil Buday.


„Myslím si, že chce zápas se mnou jen kvůli tomu, aby se dostal do hlavy Attilovi. Vybral si však nesprávný cíl, se mnou by narazil. A to si nemyslím já, ale lidé, kteří se mnou trénují a znají moje kvality na zemi," dodal Martin.


Další články