Sleduj nás

Čeká nás souboj mezi Peštou a Ragozinem? Všichni jsou pro!

Čeká nás souboj mezi Peštou a Ragozinem? Všichni jsou pro!
Ruského zápasníka Ragozina si československá MMA scéna vybaví hlavně ve spojitosti s Karlosem Vémolou, se kterým se už delší dobu popichuje.

Jak se ale zdá, ruský bojovník má nového vyzyvatele. O zápas s ním se totiž přihlásil český zápasník Viktor Pešta, a nyní to vypadá, že bude jeho prosba vyslyšena. Co na to říká Ondřej Novotný?

"Viktor vyzval Ragozina v polotěžké váze a já říkám, proč ne? To si umím představit, byl by to hodně zajímavý zápas. Vítěz by pak mohl jít v 93 s Karlosem," prozradil Ondřej Novotný v rámci svého vysílání MMA Letem Světem.


Pro je i ruský zápasník Ragozin. "Zápas s Peštou? Klidně, s tím nemám žádný problém. Viktor je ještě kvalitnější soupeř, který má zkušenosti z UFC a navíc bojoval v Rusku s velkými jmény. Jen by mě zajímalo… Pešto, to Tě Karlos poprosil, ať to vezmeš za něj? Se za tebe schovává? Ty ho teď chráníš?" reagoval na výzvu Pešty Ragozin.

Kdyby na zápas mezi Peštou a Ragozinem skutečně došlo, tak by Novotnému vyšlo to, co původně plánoval. Chtěl Ragozina před zápasem s Vémolou ještě pořádně vypromovat.


"Je to pro Karlose zajímavý soupeř, ale kdo ho v Česku zná? Jen ti, kteří se o MMA opravdu zajímají. Museli bychom ho vypromovat, představit lidem a ukázat jeho příběh. Bylo by fajn, kdyby si dal v OKTAGOnu před Vémolou ještě jeden zápas."


Další články