Sleduj nás

Chci vyhrávat a získat titul, tvrdí Leo Brichta, který se chystá na válečnou misi do Ruska

Chci vyhrávat a získat titul, tvrdí Leo Brichta, který se chystá na válečnou misi do Ruska

Poslední zápas mu sice nevyšel, ale to ještě není nutně důvod sklápět hlavu. Mladý talent Leo Brichta se hodlá znovu odrazit, a to třeba právě v mocném Rusku.

„Plánuji samá vítězství a žádné porážky. Víc vlastně k životu nepotřebuju. Vyhrávat a získat nějaký titul, žiju tím, co je teď," pravil prostřednictvím sport.cz mladý zápasník z lehké váhy, který cítí touhu se neustále zlepšovat. A to i napříč tomu, že mu poslední česko-slovenský duel zrovna nevyšel. Ronald Paradeiser ho v září ukončil na submisi ve druhém kole.

„Když se tahle porážka zmíní, ještě se řeže do živého, ale co mám dělat. Ukončím pár soupeřů, vyhraju pár zápasů a pak by mohla třeba proběhnout odveta. Zatím si ji ale nezasloužím,“ je si vědom Brichta, jenž si v amatérech připsal 31 výher a jen 3 porážky. Na té profesionální úrovni má výhry 4 a porážky už také rovněž 3.


Příští zápas by ho měl zavést do doposud neprobádaných ruských vod. „Měl bych se představit na prosincovém turnaji RCC v Rusku s Davidem Kozmou. Hodně to pro mě znamená, tam zápasit, to je úspěch," odhaloval bojovník, který i přesto zůstává kmenovým bojovníkem Oktagonu, kde má platnou smlouvu ještě na dva zápasy.


Jak se tedy karty zamíchají, to zůstává otázkou. „Co bude dál, jestli dostanu nějakou nabídku, prodloužení, zatím nevím. Záleží, kde mi dají víc peněz. Oktagon je evropská organizace, pokud budu mít šanci zápasit tady a jestli mi půjdou taky konečně trochu na ruku, budu moct si vybrat pár soupeřů, tak zůstanu," dodával pro sport.cz se smíchem Brichta.


Další články