Sleduj nás

Chyběla mi MMA pravidla, ale teď už se vracím k zahraničním soupeřkám, hlásí poražená Pudilová

Chyběla mi MMA pravidla, ale teď už se vracím k zahraničním soupeřkám, hlásí poražená Pudilová

Vrátila se na domácí scénu jako jedna z favoritek, ale hned v úvodním zápase ji zlomila vaz působivá, mladá a ambiciózní Tereza Bledá.

Ta rozehrála tuto „šachovou partii“ na jistotu a veteránku z UFC vzala na letecký den. Pudilová se snažila na zemi hrozit gilotinami, avšak ani v nich recept na odhodlanou zápasnici z Reinders gymu nenašla.

„Slíbila jsem všem soupeřkám, že je přizabiju, ale to jsem jen tak řekla,“ kála se po utkání „Příbramská střela“, která v tomto duelu ztratila na své dynamice. „Nemohla jsem se do toho vžít jako do MMA, bylo to úplně něco jiného. Vše bylo časově jinak, než jsem zvyklá,“ upozorňovala.  


Prohra sice bolí, ale tragicky ji nebere. „Zápas není ve statistikách sherdogu, tak to neberu tragicky. Tereza měla dobrou taktiku, šla si po takedownech. Moje chyba byla spíš v tom, že jsem je nebránila, že jsem neboxovala a že jsem se na zemi nemohla chovat podle pravidel MMA,“ vysvětlovala Pudilová, u níž prý podle všeho hrála roli i psychika, protože se vracela na domácí scénu a s tím tlakem se nedokázala vypořádat.

V další fázi se má údajně opět zaměřit na protivnice ze zahraničí. „Vrátím se zpět do tréninku. Novou smlouvu oznámíme, až se asi přestane řešit koronavirus,“ pravila Pudilová. „Kdyby měla (Bledá) zájem, klidně si můžeme dát odvetu podle MMA pravidel, i když už teď máme vybrané jiné soupeřky, samozřejmě ze zahraničí,“ doplnila. A my budeme netrpělivě čekat na podrobnosti. 



Další články