Sleduj nás

Co přinese OKTAGON 23? Skvělou fight card a nového šampiona těžké váhy

Co přinese OKTAGON 23? Skvělou fight card a nového šampiona těžké váhy
Turnaj OKTAGON 22 nám paradoxně jednoho nezpochybnitelného šampiona sebral, ale hned na další číslované akci se konečně dočkáme nového vládce nejtěžší váhové divize.

OKTAGON 23 - fight card


Michal Martínek je díky dlouhodobé smlouvě v ACA mimo hru a tak se o uvolněný titul servou dva hladoví vyzyvatelé. Slovenský chasník Martin Buday má v OKTAGONu dvě výhry a pouze COVID onemocnění mu zabránilo zabojovat o pás šampiona dříve. Devětadvacetiletý svěřenec Attily Végha se tlačí do UFC a ví, že jej od vysněného angažmá může dělit pouze jedna nebo dvě výhry.

Zašlapat jeho sen hluboko do země se pokusí polský bijec Kamil Minda. Bojovník s vizáží laskavého řidiče kamionu se v OKTAGONu uvedl drsným ukončením Daniela Dittricha a ukázal, že kromě slušného wrestlingu disponuje i pořádnými granáty. I když nebude v tomto zápase favoritem, může Budayovi cestu na trůn řádně zkomplikovat!

OKTAGON 23 nám ukazuje první složení zápasů


V pauze mezi prelims a hlavní kartou OKTAGONu 22 nám bylo odtajněno složení několika dalších zápasů. Mezi ty nejzajímavější patří určitě mezinárodní souboj mezi Britem a Bryczekem. Brazilec si po pohodovém vítězství nad Gáborem Borárosem odskočil do ruské organizace RCC, kde ale podlehl na body Pavlovi Gordeevovi. Polák Bryczek naopak dvakrát zvítězil v domovské organizaci FEN a získal zde dokonce titul v lehké váze.

Co těší všechny pravověrné domácí fanoušky, to je premiéra Petra Monstra Knížete v OKTAGONu. I když nepůjde o očekávaný zápas s atraktivním Brazilcem Apollem, náhrada v podobě Itala Fusiho je zajímavou volbou, a pro českou legendu hratelnější.

V akci konečně i Leo Brichta


Na scénu se vrátí také poslední šampion OKTAGON Výzvy Roman Paulus. Rozjetého mladíka se pokusí zastavit zkušenější Michal Konrád, který v posledním zápase ukončil výsledkovou mizérii a nabral zpět ztracené sebevědomí. Bez soupeře zatím zůstávají Leo Brichta nebo Tereza Bledá, ale již jejich účast dodává akci prvotřídní lesk.

Další články