Sleduj nás

Cverminátor touží opět po boji! Výzva obratem přišla...

Cverminátor touží opět po boji! Výzva obratem přišla...
Turnaj OKTAGON 26 přinesl množství zajímavých momentů, které si nenechaly ujít osobnosti z mnoha sportovních odvětví. Fotbalové reprezentanty a tenisovou smetánku doplnila armáda bojovníků, které má OKTAGON pod smlouvou, ale na Štvanici na ně nezbylo místo.

Jedním z nich byl po boji neustále lačnící Alex Cverna, který má ale v poslední době nehoráznou smůlu na zranění. Díky nepřízni osudu a vlastní nešikovnosti musel v poslední době zrušit hned několik zápasů za sebou. A tak si jeho početný dav fanoušků teskní, zda-li se Cverminátor ještě někdy ukáže v kleci.

Na právě proběhnuvším turnaji ale opět svitla pověstná jiskřička naděje. Alex vypadal jako vždy v naprosto top formě a navíc se pro OKTAGON vyjádřil, že chce zavřít ústa všem pochybovačům a tentokrát opravdu nastoupit. Najít pro čtyřiačtyřicetiletého golema soupeře byl vždy poměrně problém. Tentokrát se zdá, že by se situace mohla vyřešit velmi snadno, protože pod příspěvkem o Alexově návratu okamžitě přistála atraktivní výzva!


Nová generace fanoušků MMA zná Jana Bezoušku jako bodového rozhodčího OKTAGONu, ale pamětníci odkojení turnaji GCF si vzpomenou, o jak nekompromisní mlátičku se jedná. Právě na turnaji GCF 19 přišla nejzářivější chvíle reprezentanta pardubického Pretorianu.

jan bezouska oktagon


Domácí hvězda Ladislav Erdelyi přišel o soupeře a hozenou rukavici na poslední chvíli zvedl právě Bezouška. V té době měl několik zápasů na amatérské lize, kde porazil například Tomáše Pelešku, ale zkušenosti v profi MMA žádné.

Trenér Lucky Pudilové tak nastupoval jako obří favorit a o to větší šok přinesl následný vývoj zápasu. Honza po prvním vyrovnaném kole začal svého soupeř tvrdě trefovat v postoji a následně celou senzaci dokončil salvou úderů na zemi.

V posledních letech se tréninkový partner a svěřenec Patrika Kincla věnoval pilování svých schopností v BJJ. Mezi jeho úspěchy patří stříbrná medaile z mistrovství Evropy, stejný kov z mistrovství Polska ADDS, či titul pro mistra ČR.


Zápas bychom tedy měli personálně obsazený, teď už jen uvidíme, jak se k výzvě postaví Alex a hlavně osoba nejpovolanější – táta MMA Ondřej Novotný. V těžké váze, která je momentálně totálně vykradená, by osoba takového rváče, jakým je Bezouška, byla jako dar z nebes.


Další články