Sleduj nás

Cverna: Pokud mi dá OKTAGON ještě jednu šanci, tak to bude asi můj poslední zápas

Cverna: Pokud mi dá OKTAGON ještě jednu šanci, tak to bude asi můj poslední zápas
Zápasník Cverna se postaral o poprask, když v den konání turnaje OKTAGON 24 odřekl bitvu s Vojčákem.

Těsně před zápasem totiž špatně došlápl a zranil si nohu tak moc, že nemohl nastoupit. Na tom by nebylo nic divného, kdyby se mu to nestalo už několikrát a fanoušci si z toho už dříve nedělali legraci.

Na vlnu negativních reakcí Alex reagoval prohlášením, že ukončí kariéru. Teď s odstupem a chladnější hlavou to ale vidí trošku jinak.


"První vyjádření o konci kariéry jsem napsal v emocích. Hlavu jsem měl plnou myšlenek. Postupem času jsem si uvědomil, že další zápas dlužím nejen fanouškům, ale i Ondrovi, Palovi a Karlosovi. To, co se mi děje v přípravě nebo když zbývá jen pár hodin do zápasu, to není normální, ale ať to rozhodnou fanoušci," prozradil Cverna.

"Jestli mě chtějí vidět, tak pak už bude záležet jen na OKTAGONu. Když mi dá ještě jednu šanci, tak pak asi skončím s kariérou a nechám to mladým. Ale poslední zápas bych si ještě rád dal," má jasno Alex.


A co na to Ondřej Novotný?

"Já si myslím, že Alex má obrovskou smůlu. Chtěl bych ho chránit před výsměchem a negativních reakcí od fanoušků, protože Alex tady byl a navážil. V tom posledním týdnu udělal vše, co udělat měl, aby se zápas uskutečnil. Je strašná smůla, že si těsně před zápasem doprasil nohu tak moc, že bylo zbytečné nastoupit," reagoval Novotný.

Jak se zdá, ještě nejsou naděje ztraceny a je tedy možné, že aspoň v jednom zápase Cvernu v OKTAGONu uvidíme.


Další články