Sleduj nás

Do dalšího zápasu jsem chtěl reálného fightera, prozradil Štáfek. Od Borárose očekává drtivý tlak

Do dalšího zápasu jsem chtěl reálného fightera, prozradil Štáfek. Od Borárose očekává drtivý tlak
Aby si dal další pauzu od své herecké kariéry, dožadoval se Jakub Štáfek, že mu OKTAGON do jeho další bitvy musí předhodit skutečného fightera, který pro něho samotného zároveň bude představovat velkou výzvu.

Promotér Ondřej Novotný proto sáhl po své skryté zbrani, jíž je Gábor Boráros, slovenská mediální hvězda a populární bijec s velkou základnou fanoušků. A ten už teď slibuje, že proti českému bijci probudí svou pověstnou bestii.

Jakub Štáfek má na svém kontě již dvě bojové zkušenosti. Tou první byl boxerský zápas v pražské Lucerně a tou druhou MMA debut ve vyprodané O2 areně. V obou případech si herec, jenž asi nejvíce proslul svou seriálovou rolí Laviho z Vyšehradu, připsal výhru. A protože ho tyto úspěchy poměrně nabudily, rozhodl se posunout laťku o něco výše.


„Když už se do něčeho pouštět, tak ať je to pořádná výzva, možná to je naposledy, proto jsem apeloval na Ondru Novotého, pokud mě bude chtít vidět, ať je to s nějakým reálným fighterem,“ odhalil ve výpovědi pro server kaocko Štáfek, jenž se velké výzvy skutečně dočkal.

Osobní motivace je vysoká. „Vím, že to je klišé, ale cesta je cílem. Mě baví figtlive, člověk se na něco připravuje, má vidinu. Kolikrát nadává, často to bolí, bolí to hodně, bolí to pořád, ale je to super. Ten pocit je neuvěřitelný. Stoupnout si před narvanou O2 arenu je pocit k nezaplacení,“ řekl s ohledem na duel, jehož se dočkáme někdy v úvodu nového roku.


Boráros má být nekompromisní. „Samozřejmě zápas nepodceňujeme, pro něj to bude boxerská premiéra, já taky nejsem žádný ostrostřelec v boxu. Pořád se mám co učit, zlepšovat. Ale to mě hrozně baví. Je mi jasný, že on k tomu přistoupí velice zodpovědně. Bude spárovat s těmi nejlepšími, bude fyzicky připravený, asi bude chtít zkracovat vzdálenost a tlačit se na mě. Asi mě nějakým zadním capákem ukončit,“ predikuje Štáfek.

Další články