Sleduj nás

Francouz Lohoré zase brečí, nehodlá se smířit s prohrami v OKTAGONu

Francouz Lohoré zase brečí, nehodlá se smířit s prohrami v OKTAGONu

Dostal dvakrát nařezáno, ale smířit se s tím nehodlá. Nejdříve padl na body v pětikolové bitvě s Karlosem Vémolou, a hned na to prohrál na body i s Brazilcem Apollem.

I když odcházel z obou bitev jako poražený, myslí si o tom svoje. O zápase s Vémolou například prohlásil, že jej neprohrál, protože ho Terminátor neukončil. Nezapomněl dodat, že kdyby měl kolo navíc, tak by vyhrál. Podobně vnímá i souboj s Apollem.

„Když se jim dívám do očí, tak vím, že lžou. Můžu se tomu tak maximálně smát,” zveřejnil Alex na svém IG fotku, na které se dívá na promotéra organizace OKTAGONU Ondřeje Novotného. Myslí si snad, že Novotný může za jeho prohry?


V komentářích pod příspěvkem Alex pak reagoval na jednoho z fanoušků ohledně zápasu s Apollem. „Myslíš si, že to bylo těsné? Jdi se na ten zápas pořádně podívat, počítej při tom údery a sleduj práci na zemi. Pokud nejsi slepý, tak se na ten zápas podívej na YouTube a pak uvidíš, že jsem jasně vyhrál první a třetí kolo.”

Alex má v OKTAGONu dvě prohry v řadě, a tak je ve hvězdách, jestli od vedení dostane ještě nějakou šanci. Na druhou stranu vzal zápasy dost narychlo, navíc ve váhách, na které není zvyklý. Myslíte, že má ještě co ukázat?



Další články