Sleduj nás

I slepý by si všiml, že Karlos prostě není čistý, osočil Pešta Vémolu z dopingu

I slepý by si všiml, že Karlos prostě není čistý, osočil Pešta Vémolu z dopingu
Karlos Vémola si sice poslední dobou prochází jedním zdravotním neduhem za druhým, ale také se jimi dokáže až pozoruhodně bleskurychle prodírat.

Na danou věc upozornil v rozhovoru se svými fanoušky Karlosův český rival Viktor Pešta. Ten se neubránil nařčení z toho, že si Terminátor během rekonvalescence pomáhá zakázanými látkami, aby se mohl vždy co nejdříve vrátit.

„Myslím si, že i slepý by si všiml, že Karlos není čistý. Už jen to, že se pokaždé zraní a za měsíc už je zpátky, je tomu důkazem,“ osočil Pešta svého rivala, kterému často dýchá na záda a s nímž si touží vynutit vzájemný duel.


Své obvinění uvedl i na příkladu. „Když měl Karlos zápas s Pínem, tak měl asi dva měsíce předtím zlomený obratel nebo něco takového. A pak byl najednou záhadně zahojený? To zkrátka přírodní cestou nejde, že jo…,“ poukazoval.

Z Peštovy strany se jedná o vážné nařčení, jehož účelem může být i předběžná propagace zápasu s Vémolou. Jak je totiž známo, pokud se Viktorovi v polotěžké váze OKTAGONu podaří získat mistrovský pás, pak by se během příštího roku souboje s Vémolou skutečně mohl dočkat.


Další články