Sleduj nás

Je to oficiální! Karlos Vémola vyměnil XFN za Oktagon MMA

Je to oficiální! Karlos Vémola vyměnil XFN za Oktagon MMA

Již nějakou dobu to s organizací XFN nevypadá vůbec dobře. Promotér a hlavní vedoucí Petr Kareš neúnavně vyvrací všechny spekulace, jenže realita je zcela jiná. Není žádným tajemstvím, že jednatelé shánějí peníze, kde se dá. 

Karlos Vémola vyměnil XFN za Oktagon MMA

Neproplacený pronájem haly na Slovensku, tak tím to všechno začalo. Finanční situace není vůbec dobrá. Řada zápasníků čeká marně na peníze už několik měsíců a proslýchá se, že Karlos Vémola přestoupí pod konkurenční křídla. Nejprve se mluvilo o zahraniční společnosti, nyní to však vypadá, že se pravděpodobně domluví s Oktagon MMA. Chytřejší budeme v pondělí, kdy je naplánovaná tisková konference.


Další zajímavou zprávou je, že Makhmud Muradov nastoupí už 6. dubna k zápasu pod organizací Night of Warriors v Liberci. Již v minulosti se od organizace XFN distancovalo několik zajímavých jmen a vypadá to, že zůstalo pouze několik nadšených brigádníků se samotným bossem. Sledujte živě aktualizované informace, v následujících hodinách přineseme více.


UPDATE

11. únor 11:25
Organizace XFN vydala prohlášení

Krásný den XFN! V mediální prostoru běží několik zpráv ohledně Karlos Terminator Vemola. XFN má s Karlem Vémolou platnou smlouvu do roku 2023. Pracujeme na několika společných projektech a v současné době intenzivně promujeme jeho zápas na XFN 17 Brno. Situaci s Vámi pečlivě sledujeme a budeme Vás dále informovat.

11. únor 11:35
Blesk vydal novinku: Nečekaný konec?! Vémola se chystá na krok, který změní české MMA

Jak informoval Blesk, Vémola má opustit XFN a přejít pod hlavní konkurenci, Oktagon. Organizace, která vzešla ze soutěže Oktagon Výzva a 16. března v Ostravě uspořádá už svůj jedenáctý galavečer, se na tiskové konferenci chystá představit plán na rok 2019 a slibuje i velké odhalení. Tím má být právě český Terminátor.


11. únor 11:45
XFN nám prozradilo, že situaci pečlivě monitoruje, ale o své pohledávky se začíjí hlásit další
Mezi hlavními obětmi jsou kromě bojovníků také rozhodčí, kteří řídí zápasy. Na adresu XFN přišla stížnost, že mají neproplaceny i dva velké eventy, včetně toho posledního z O2 areny, kde se utkal Marpo s Rytmusem. 

11. únor 14:30
Zápas Vémola vs. Kincl 2 byl zrušen!
Terminátor ve své poslední výpovědi prakticky potvrdil, jak se vyvíjí vztah mezi ním a XFN. Mezi hlavní důvody, proč se jeho veškerá aktivita pod kdysi hvězdnou organizací ruší, patří i nesplnění finančních závazků ze strany XFN.

11. únor 15:00
XFN prý dodá svou verzi příběhu

Až celá tato bublina praskne, dostane se nám vysvětlení z obou stran barikády. Karlos Vémola avizoval vypovězení smlouvy již delší dobu, o čemž svědčila i jeho osobní schůza s promotérem Petrem Karešem, který si rozhodně také nenechá nic líbit. 

11. únor 16:00
Odpověď Petra Kareše

„Sporu nerozumím, máme platnou smlouvu. Co probíhá médii, je to, že chce odejít do organizace Oktagon MMA s tvrzením, že smlouva je neplatná. Pan Vémola se pokusil smlouvu jednostranně vypovědět, my to neuznáváme. Nyní čekáme, co bude dále. Máme exkluzivní smlouvu a promujeme ho. Pokud se potvrdí, co je v médiích, tak budeme muset podniknout právní kroky. A požádat soud o předběžné opatření, aby nemohl zápasit jinde. Myslíme si, že právo i morální pravda je na naší straně," uvedl stránkami idnes.cz citovaný kormidelník společnosti. 


11. únor 18:12
Karlos Terminátor Vémola oficiálně jmenován novou posilou Oktagonu MMA
Na tiskové konferenci, kterou pořádá Oktagon, byli zveřejněni noví zápasníci. Mezi nimi nebyl nikdo jiný než český Terminátor, který už v roce 2019 uskuteční československý fight roku, a to s Attilou Véghem! 

12. únor 01:00
Oficiální vyjádření organizace XFN k odstoupení pana Karla“Karlose“ Vémoly od smlouvy
Před rokem jsme s panem Karlosem Vémolou podepsali exkluzivní smlouvu s platností do roku 2023 a do tohoto spojení jsme společně s partnery investovali značné finanční a marketingové prostředky. Po několika měsících intenzivní práce se nám podařilo vyprodat O2 arénu a z pana Vémoly vytvořit sportovní hvězdu a mediálně známou osobnost. Spolupráce, naplánovaná na dlouhou dobu dopředu, však začala během ledna z důvodů neplnění závazků ze strany pana Vémoly „skřípat“ a problémy vyvrcholily jeho dnešním vystoupením a „veřejným jednostranným odstoupením od smlouvy“. To, jestli za současnou situaci mohou jeho finanční problémy nebo nabídka od konkurence, ukážou až následující dny a měsíce.

XFN je největší a nejúspěšnější český producent MMA a naše činnost a úspěch nestojí a nepadá s jedním sportovcem. Na druhou stranu - jsme podnikatelé a očekáváme, že stejně jako plní své závazky ze smlouvy plynoucí XFN, budou smluvní závazky dodržovány také druhou stranou. Upozorňujeme pana Vémolu, a případné zájemce o jeho služby, že pravidla musí platit pro všechny. Na radu právních zástupců se až do případného soudního řízení nebudeme ve věci dále vyjadřovat.


Další články