Sleduj nás

Kam se poděla bojovnice Lucie Pudilová? Trénuje v Irsku, bydlí v gymu a zlepšuje se ve vaření!

Kam se poděla bojovnice Lucie Pudilová? Trénuje v Irsku, bydlí v gymu a zlepšuje se ve vaření!
Věděli jste, že Lucie Pudilová žije už dva měsíce v Irsku? Na svůj další zápas trénuje ve věhlasném gymu SBG s Johnem Kavanaghem, trenérem slavného Conora McGregora. Už 6. listopadu ji čeká odvetný zápas v Pardubicích, kde se v rámci OKTAGON Prime 4 utká s Polkou Martou Waliczek.

A proč právě Irsko? Jak sama Lucka potvrdila, potřebovala se posunout vpřed. A vzhledem k tomu, že měla kontakty na trenéry v SBG, bylo jen otázkou času, než jich využije.

S novým trenérem Johnem Kavanaghem je Lucie velmi spokojená. Tréninky jí dávají smysl, protože jsou dělané přímo pro MMA. Nejedou se zvlášť disciplíny jako box, wrestling nebo BJJ. Lucka si tak techniky zkouší přímo do MMA, což jí maximálně vyhovuje.


A jak vypadá většina dní? Příprava, trénink, regenerace, jídlo, a to pořád dokola. Naštěstí nemusí Pudilová moc cestovat, protože má pronajaté ubytování v tělocvičně. To znamená, že má více času na tréninky.

V lednu Lucka polku Waliczek porazila na body a věří, že se ji podaří zvítězit i podruhé. Pudilová chce být ještě dravější a sebevědomější. Celkové skóre v OKTAGONu má česká zápasnice kladné, ze čtyř zápasů třikrát vyhrála a jen jednou prohrála. Příští sobotu ji čeká pátý souboj, pak má ve smlouvě ještě jeden.


A co potom? Nad tím Lucka zatím nepřemýšlí. Teď má v hlavě jen Pardubice. V Irsku se jí trénuje dobře, má klid a dokonce i vaří. Sama se nechala slyšet, že se ve vaření dost zlepšuje a už umí skoro všechno. Tak držíme palce, ať to příští sobotu vyjde!


Další články