Sleduj nás

Karlos Vémola: Buday by v UFC neměl šanci, zmlátil bych ho i já! OKTAGON mu vozí samé loupáky

Karlos Vémola: Buday by v UFC neměl šanci, zmlátil bych ho i já! OKTAGON mu vozí samé loupáky
Karlos Vémola je bojovník tělem i duší. I když je pár dní po operaci ramene, už kouká po dalším zápase. Rád by se představil už v létě na Štvanici. O titul se pak porve s vítězem bitvy Marcin Naruszczka - Eric Spicely.

Terminátor oba své potencionální soupeře považuje za kvalitní. To samé si ale rozhodně nemyslí o zápasnickém duu Minda - Rezende, ze kterého vzejde soupeř pro Martina Budaye.

Vémolu nečeká lehká zkouška. Jeho potencionální soupeři jsou totiž opravdovou výzvou. Naruszczka je polský veterán a Spicely je dokonce veteránem UFC, který dokázal porazit například Thiaga Santose.


Zatímco s výběrem svých soupeřů je spokojen, s volbou pro Martina Budaye nesouhlasí. "Budayovi dovezli snadnou kořist. Dva vyzyvatele (Minda, Rezende), kteří už po prvním kole nemohli stát na nohách. Byla to ostuda. Přesto vítěz dostane šanci na titul. Já jsem teď rád. Přivezli mi veterána UFC a borce s 30 zápasy v Polsku, výzvy mám rád,“ prohlásil Karlos.

Kritikou Terminátor opravdu nešetřil. "Minda vypadá, jak když nikdy nezápasil a do klece došel přímo z hospody. Buday ho v 1. kole hodí a ukončí na zemi. Ale Minda není soupeř pro nikoho,“ pokračoval Vémola.


Budaye přitom dělí poslední výhra od přestupu do UFC. "A co by tam dělal? Po dvou výprascích by byl zpět. Není dobrý ani na domácí scénu. Zmlátili by ho Michal Martínek, Viktor Pešta i já. Dosáhl bych tak historického úspěchu, kdybych jako střední váha získal titul v těžké,“ dodal Terminátor.


Další články