Sleduj nás

Karlos Vémola: Budu šampion dvou váhových kategorií v organizaci OKTAGON

Karlos Vémola: Budu šampion dvou váhových kategorií v organizaci OKTAGON

Fantastický závěr loňského roku, kdy zvládl vyhrát tři důležité zápasy v krátkém časovém sledu, nalil českému Terminátorovi do žil pořádnou dávku sebevědomí. Nutno dodat, že naprosto oprávněně, protože souboj s Robertsenem i pětikolová bitva s Lohorém, to dostatečně Karlose prověřilo.

Šampion střední váhy organizace OKTAGON navíc urovnal i svůj soukromí život a dlouholetou partnerku Lelu Ceterovou požádal o ruku. Nyní se zdá, že Karlosovi hraje vše do karet a bude zajímavé sledovat, zda se mu povede uskutečnit jeho neskromný plán pro letošní rok. Co má za lubem?

„Chci letos stihnout tak čtyři až pět zápasů a získat titul v polotěžké váze. Stanu se tak první šampion dvou váhových kategorií organizace OKTAGON. První souboj je jasný, musím dát Ďatělinku a obhájit titul. Není nikdo jiný, kdo by si tu šanci takhle zasloužil. Je to sympatický borec, ale já jsem o třídu jinde."


Zdá se tedy, že Karlos je rozhodnutý a Pirát si bude muset na svůj největší kariérní zápas ještě počkat. Naopak Viktor Pešta by mohl přijít letos na řadu, protože je jasné, že cesta na trůn polotěžké váhy povede pravděpodobně přes něj.


Další články