Sleduj nás

Karlos Vémola do toho práskne už v létě. Na svatbě chce kolotoč, muziku a pořádnej cirkus!

Karlos Vémola do toho práskne už v létě. Na svatbě chce kolotoč, muziku a pořádnej cirkus!

Když to situace dovolí, tak se Terminátor ožení s láskou svého života, Lelou Ceterovou, už 28. července. A prý to musí být topka, něco, co tu ještě nebylo. Chce oslavu jak bejk, se vší tou parádou, která k svatbě patří.

„Svatbu chceme v létě. Záleží i na tom, jak to bude s těmi koronavirovými opatřeními. Když něco dělám, tak pořádně a ve velkém, takže i svatba bude velká. Bude tam kolotoč, muzika a pořádnej cirkus. I datum máme jasný. Vždycky, když v životě něco dělám, musí to mít nějaký smysl a význam. První rande jsme měli 28. července, tak to musí být stejný den. To se potom ta výročí dobře pamatují, a nebudu muset slavit dvoje výročí, jedno seznámení a jedno svatební. Vezmeme se na místě, kde jsme se poprvé potkali. Je to nádherné místo, mám to tam strašně rád. Jenom ještě nevím, jestli to tam půjde, musím to zjistit. Zatím je to zavřené.“

Na svatbě nebude chybět ani filmový štáb, který o Karlosovi natáčí životopisný film. Štáb je s Terminátorem všude, sleduje už ho deset let - včetně jeho začátků, kdy se nelegálně rval o peníze v londýnských klubech. Dokument, který se připravuje, nám tak nabídne opravdu hodně ze života Karlose Vémoly.


Další články