Sleduj nás

Karlos Vémola dostal povolení k návratu, koncem roku vyzve Piráta a slibuje snadnou výhru

Karlos Vémola dostal povolení k návratu, koncem roku vyzve Piráta a slibuje snadnou výhru
Karlos Vémola má rovnou dvojnásobný důvod k radosti. Nejenže dostal od lékařů povolení k dřívějšímu návratu do klece, ale navíc je jeho příští soupeř jenom jakousi potravou.

Jak již oficiálně potvrdila sama organizace, český Terminátor nastoupí 30. prosince na jubilejním turnaji OKTAGON 30 proti slovenskému Pirátovi Samuelovi Krištofičovi. Ten aktuálně drží pás pro dočasného šampiona střední váhy a společně s Vémolou si to tedy rozdá o regulérní titul.

Papírové předpoklady jsou už předem zřejmé. „Pirát přede mnou nejdřív celou dobu utíkal, pak celou dobu vedl hloupé řeči, takže nyní konečně dojde čas na zúčtování,“ hlásil už během léta Karlos, jenž pevně věří ve své schopnosti. Ty by mu měly na konto připsat další výhru.


Klíčovou roli sehraje nepochybně opět jeho wrestling. „Krištofič je pro mě jednodušší soupeř jak Polák Naruszczka. Pirát neudělal nic s Kozmou, vůbec nic s Naruzskou, se kterým měl podle mě navíc prohrát, tak co si myslí, že asi udělá se mnou? Je to čistý blázen. Lidé v mém okolí o něm říkají, že to je ‚fejk champ‘, a já s nimi musím souhlasit,“ řekl Vémola.

Terminátorovi se tedy splnilo původní přání, aby si před boxerským duelem s Marpem, s nímž hodlá v únoru vyprodat celou O2 arenu, dal ještě jeden zahřívací fight. Samuel Krištofič je údajně ideální volba, jelikož představuje jen minimální nebezpečí. I tak jsme v kleci viděli už několik zázraků. Zdali přijde jeden i nyní, to se dozvíme v samotném závěru roku.


Další články