Sleduj nás

Karlos Vémola: Nejtěžší soupeř v kariéře? Attila to určitě není, tady je video

Karlos Vémola: Nejtěžší soupeř v kariéře? Attila to určitě není, tady je video
Karlos Vémola za svou MMA kariéru bojoval už s 37 soupeři, přičemž pouhým šesti podlehl. Jakého z nich označil za nejtěžšího?

Český Terminátor zejména v poslední době téměř vůbec neváhá. Prakticky jedinou překážkou mu byl až Attila Végh, který svému soupeři nedovolil nastolit svou hru. Než stihl Karlos přesunout boj na zem, schytal KO.

Végh si tedy svou jednoznačnou výhru připsal, ale i tak jej Vémola nepovažuje za nejobtížnějšího soupeře. Spíše naopak. „Stále nevěřím tomu, že jsem prohrál s lepším protivníkem. Attila je pouze jediný, kdo mě zdolal a nebyl v UFC,“ připomínal před pár dny Terminátor, který nezapomněl podotknout, že si pro tuto odvetu ještě dojde. A to takovým způsobem, že vyhraje tituly jak ze střední, tak i polotěžké váhy Oktagonu.




A kdo byl tedy jeho nejobtížnějším soupeřem, kterému kdy čelil? „Myslím si, že nejsilnější soupeř, jakého jsem kdy měl, byl (Jack) Hermansson. A to je opravdu světová extratřída,“ konstatoval Karlos během živého vysílání na svém Instagramu.


„U Attily mě neporazil lepší fighter, proto tu odvetu tolik chci, ale u Hermanssona dokážu s klidem skousnout, že mě porazil lepší bojovník. I kdybych tu odvetu s ním dostal, úplně až tak bych si nefandil. Těžko bych se na ten zápas připravoval,“ přiznával upřímně.


Další články