Sleduj nás

Karlos Vémola od OKTAGONu dostává jen postojáře, má jasno Martin Buday

Karlos Vémola od OKTAGONu dostává jen postojáře, má jasno Martin Buday
Už příští víkend nás čeká turnaj OKTAGON 25, na kterém se uskuteční odložená titulová bitva mezi Martinem Budayem a Kamilem Mindou.

Po odchodu Michala Martínka do ruské organizace ACA tak bude mít OKTAGON nového šampiona těžké váhy. A nový šampion by mohl mít hned dalšího vyzyvatele.

Karlos Vémola se totiž nechal v minulosti několikrát slyšet, že by v honbě za dalším titulem klidně přešel do těžké váhy. Terminátor dokonce kritizoval Mindu, protože to podle něj není pro Budaye pořádný soupeř. Co na to Martin?


Martina Budaye čeká kromě titulového zápasu na turnaji OKTAGON 25 i další velká výzva. V říjnu bude v rámci MMA série Dana White's Tuesday Night Contender Series bojovat o šanci zápasit v UFC.

"Vémola by si měl nejdříve zamést před vlastním prahem. Dostává typologicky výhodné postojáře, kteří ho na zemi nijak neohrozí. Ať zareaguje na výzvy od Viktora Pešty nebo Mikhaila Ragozina. Až je porazí, může klidně přejít do těžké váhy. Sám o sobě přece tvrdí, že je jediným králem OKTAGOnu, který před nikým neutíká. Takže by to neměl být takový problém," má jasno Martin Buday.


Martin Buday je přesvědčený, že si nemá na Vémolovi co vzít. Má totiž výraznou výškovou i váhovou převahu. To, zda se tohoto duelu někdy opravdu dočkáme, je zatím ve hvězdách, protože pokud se Budayovi podaří probojovat do UFC, bude už mít jiné starosti, než má Karlos Vémola.

Další články