Sleduj nás

Karlos Vémola predikuje průběh titulové bitvy Buday vs. Minda a rovnou plánuje vyzvat vítěze

Karlos Vémola predikuje průběh titulové bitvy Buday vs. Minda a rovnou plánuje vyzvat vítěze
S ohledem na velmi rychle se blíží galavečer Oktagonu se stihl i český Terminátor vyjádřit, jak si myslí, že hlavní zápas večera dopadne.

Největší tuzemská MMA organizace v něm dala přednost dvěma těžkotonážníkům, přičemž jeden z nich, Martin Buday, má už potvrzenou účast v Dana White Contender Series. To znamená, že ještě letos zabojuje o lístek do Ligy mistrů, a sice UFC.

Soupeřem slovenského bijce je polský „King Kong“ Kamil Minda, jenž momentálně tahá sérii pěti výher v řadě, a tak minimálně na oko budí v očích fanoušků respekt. Co se ovšem toho papírového hlediska týče, zde by údajně nemělo být co řešit.


„Tohle bude jasná výhra Budaye v prvním, maximálně druhém kole. Po tom, co Polák předvedl v minulém souboji, nemá v titulovém zápase vůbec co dělat,“ promluvil viditelně emotivní Karlos Vémola, jehož slova citoval deník Sport.

„Už po prvním kole Minda nemohl dýchat. Bude to potrava, žrádlo pro Budaye. Ten tím získá pás a já mu ho milerád seberu. Tyhle kecy o tom, že nejsem dost silnej, nebo dost dobrej, abych zápasil s těžkou vahou, ať si nechá. Já se proti němu rád v budoucnu postavím. Poté, co získám zpátky titul ve střední váze,“ dodal Vémola, jenž si neodpustil do této konverzace vtáhnout i osobní problémy.


Jak ovšem bude Terminátorovo přání vyslyšeno, to nám dost možná napoví až Contender Series, jíž se bude slovenský těžkotonážník účastnit. Kdyby se však zdržel na domácí scéně, dozajista budeme mít o zábavu postaráno.

Další články