Sleduj nás

Karlos Vémola reaguje na výzvu Mariánka. Za deset milionů je připravený bojovat třeba hned!

Karlos Vémola reaguje na výzvu Mariánka. Za deset milionů je připravený bojovat třeba hned!
Výzva Jona Mariánka nezůstala bez odezvy. Karlos Vémola je připravený jeho troufalost tvrdě ztrestat.

Český Youtuber a manažer americké internetové celebrity Jakea Paula se rozhodl jít po stopách svého zahraničního kolegy a začal k boji v ringu vyzývat ta největší jména z české scény. Nejprve to zkoušel u hudebníka Ektora, u toho však nepochodil, a tak se obrátil na Karlose Vémolu. Při svých pokusech se ovšem nebál opřít vesměs do všech zápasníků na tuzemské scéně, když je prakticky pasoval na blbečky bez zkušeností.

„Podle mě se jedná o bláznivé zviditelnění. Netuším, co by se mnou ten kluk v ringu dělal a kde by na to vzal prachy,“ reagoval Karlos Vémola na odvážnou výzvu Mariánka, který přislíbil, že Terminátorovi dá deset milionů korun za duel mezi šestnácti provazy. K tomu by prý společně vyprodali o2 arenu, což zvládnou i bez pomocí „trapného“ Oktagonu, jemuž údajně vévodí chamtivý promotér Ondřej Novotný.

„Pokud mi skutečně dá deset milionů, tak ho zmlátím klidně zítra! To on ale nedá, takže je to absolutně nereálné,“ odpovídal Karlos skrze TV Nova. Místo toho se však hodlá zaměřovat na svou boxerskou misi, na kterou hodlá nakročit společně s rapperem Marpem. „Doufám, že to dopadne už letos. Otázkou pouze je, kdy opadne tato pandemie, aby mohly být opět velké galavečery,“ podotkl Vémola.

Další články