Sleduj nás

Karlos Vémola si krátil čekání na nového soupeře v Dubaji, Lele Ceterové nakoupil dárečky za statisíce

Karlos Vémola si krátil čekání na nového soupeře v Dubaji, Lele Ceterové nakoupil dárečky za statisíce

Mysleli jste si, že Terminátor bude se založenýma rukama netrpělivě čekat doma, až mu promotéři organizace OKTAGON přiřadí nového soupeře? Tak na to rovnou zapomeňte. Karlíto si sbalil svoje saky paky, Lelu a zamířil si to přímo do jednoho z nejluxusnějších hotelů v Dubaji. Tomu se říká předzápasová příprava!

I když už OKTAGON 20 pomalu klepe na dveře, Karlos Vémola si těžkou hlavu z toho, že stále nemá soupeře, rozhodně nedělá. Sám se netají tím, že po tom, co se dal s Lelou opět dohromady, prožívá jedno z nejšťastnějších období svého života. Návrat pojal ve velkém stylu, když se před pár dny sbalil, a jen tak si to i s Lelou namířili na mini dovolenou do Dubaje. A nezůstalo jen u relaxování, Terminátor se pořádně plácnul přes kapsu, a nakoupil přítelkyni rovnou hromadu dárečků.

Když se vrátili zpět do ČR, Lela byla vším tím luxusem ověšená jako vánoční stromeček. Terminátor na ni rozhodně nešetřil. Kdo jiný by měl ženám plnit ty nejtajnější sny?


"Splnil se mi další z mých snů. Děkuji ti, Kajo, jak se o mě staráš," napsala opět zamilovaná Lela svému partnerovi. "Člověk si někdy uvědomí věci, až když je ztratí. Co bylo, bylo. Teď už je všechno, jak má být," dodal Karlos.

Původně měl Karlos 30. prosince zápasit s Azizem Karaoglou, zkušeným bojovníkem s tureckými kořeny, který dokázal potrápit i Mameda Khalidova, šampiona střední váhy polské organizace KSW. Jak se ukázalo, Karaoglu pravděpodobně sympatizoval s teroristickými organizacemi, a tak z duelu sešlo. Brazilce Leandra Silvu i Viktora Peštu odmítl, a tak je otázkou, zda proti komu nakonec nastoupí.


Karlos Vémola navštívil Dubaj


Další články