Sleduj nás

Karlos Vémola si prý nadělal do kalhot! Terminátor před zápasem s Ragozinem utíká, mají jasno Rusové

Karlos Vémola si prý nadělal do kalhot! Terminátor před zápasem s Ragozinem utíká, mají jasno Rusové
Rusové vrací úder! Podle zástupců ruské MMA organizace RCC se Terminátor zápasu s Ragozinem cíleně vyhýbá.

Problém prý nejsou peníze, ale obava, že by Karlos Vémola mohl v bitvě s ruským bojovníkem padnout. Ruská strana už prý udělala vše proto, aby zápas proběhl.

"Nebudeme se nic nalhávat. Karlos Vémola od toho zápasu prostě utíká. My jsme svolili k tomu, aby se zápas odehrál klidně pod hlavičkou OKTAGONu. Udělali jsme v tomhle směru ústupek a dali OKTAGONu hodně velkorysou nabídku, aby se zápas mezi Ragozinem a Vémolou mohl uskutečnit na české půdě,“ prozradil veřejnosti zástupce RCC Martin Wodecki.


"Karlos nemusí lítat do Ruska, může zápasit klidně v OKTAGONu a mít diváky na své straně. Ragozin by za zápas dostal zhruba o půlku méně než Vémola, a i tak by do toho šel. Je to na Terminátorovi, ať řekne datum, kdy má Ragozin přiletět a v jaké váze ten zápas chce. Ondřej Novotný nás ujišťoval, že prachy pro Ragozina má a to nám stačí. RCC nic víc nepožaduje. Nechápeme, proč se vymlouvá na peníze,“ dodal Martin Wodecki.

Zápasník Ragozin si myslí, že Karlos Vémola si najde další výmluvu, aby nemusel do zápasu nastoupit. Je přesvědčený, že kdyby mu bylo 40 let, vážil méně než 77 kilogramů a byl v žebříčku ve druhé stovce, tak už se zápas dávno promuje.


Myslíte, že se Terminátor skutečně bojí nebo Rusové pouze popichují?

Další články