Sleduj nás

Karlos Vémola v ohrožení, čeká ho série operací! Zvládnou doktoři Terminátora seštelovat?

Karlos Vémola v ohrožení, čeká ho série operací! Zvládnou doktoři Terminátora seštelovat?
Tak tenhle pohled nepotěší snad ani ty nejzarytější odpůrce Karlose Vémoly. Jeho ruka je totiž v absolutně dezolátním stavu a pravděpodobně bude muset absolvovat hned několik operací.

Během dvou měsíců může zažít klidně i tři operace a Terminátorova kariéra MMA zápasníka je tak vážně ohrožena.

"Operace proběhla dobře, bohužel se ale potvrdilo, že jsem tam urval všechno sakumprásk. Operovat najednou to nešlo, takže zatím mám zabandážovanou ruku. Po čtyřech týdnech bude další operace. Tam už se to snad zvládne. Pokud ne, za čtyři týdny bude další operace. Čeká mě prostě bohužel série operací,“ prozradil Vémola na svých sociálních sítích.


"Nebude to úplně sranda, chtějí si mě tu nechat do konce týdne, ale to se jim nepovede, protože ve čtvrtek máme tiskovku Oktagonu, na tu jim minimálně uteču, abych viděl, co se všechno děje a mohl vám říct, kdy bude Terminátor zpátky. Pak se sem vrátím a samozřejmě dorazím i na Štvanici,“ dodal Karlos.

A kdy bude Karlos schopný zase zápasit? To nikdo neví! V sobotu měl bojovat o titul na Štvanici s Polákem Naruszczkou, kvůli zranění ho ale musel nahradit slovenský bojovník Samuel Krištofič.


Na 13. listopad má naplánovaný box s Marpem v pražské O2 areně, jenže není jisté, že se do té doby stihne kompletně uzdravit. Tady už totiž nejde ani tak o termíny, ale o zdraví. Tak snad se dá Terminátor co nejdříve dohromady, protože bez něj je české MMA poloviční. Drž se Karlosi!


Další články