Sleduj nás

Karlos Vémola: Végh nemůže být králem OKTAGONu, protože nezápasí. Navíc mě kopíruje

Karlos Vémola: Végh nemůže být králem OKTAGONu, protože nezápasí. Navíc mě kopíruje
Karlos Vémola už má dost neustálého popichování od Végha. Nesouhlasí s tím, že se Attila prohlašuje za krále OKTAGONu. Navíc si postěžoval, že ho Végh kopíruje. Měl by si prý vymyslet něco vlastního. Co přesně Karlosovi vadí?

Attila Végh je jeden z nejlepších zápasníků na československé MMA scéně, kterému se podařil historický úspěch, když se stal šampionem organizace Bellator. Jenže pak přišlo několik proher v řadě a jeho sláva začala upadat. Na vítěznou vlnu naskočil až v OKTAGONu, který z něj znovu udělal hvězdu.

Nejvíce se v našich končinách proslavil výhrou v Zápase století, kde šťastně trefil Karlose Vémolu. A od té doby už nezápasil. Namísto toho Terminátora pravidelně popichuje na sociálních sítích. Nedávno si dokonce nechal vyrobit tričko se svou podobiznou a heslem "V Oktagonu je pouze jeden král". Navíc s dodatkem, který byl taktéž podobný. Na tom by nebylo nic tak divného, kdyby právě s tímto nápadem nepřišel první Vémola.


"Je trapné, že si udělal stejné tričko. Já jsem vymyslel to tričko. Zápas století jsem v podstatě také vyprovokoval a udělal já. To vše beru. Ale že chce zkopírovat i můj nápad na setkání s fanoušky, to je síla. Já zápasím, měl jsem čtyři zápasy. Už dlouho plánuji v Goldfingers akci, která bude poděkování fanouškům za všechnu tu přízeň, kterou mi dávají. Naplánovali jsme, že to uděláme 1. července, což je středa, přesně na moje narozeniny," prozradil Karlos v živém vysílání na Instagramu.

"Akorát se o tom Attilka dozvěděl, tak to chtěl udělat naschvál o týden dřív a také zrovna v Goldfingers, v mém domovském klubu. Nevím, co tím sleduje, koho si myslí, že tím urazí. Myslím jen, že Attila by si měl vymyslet už něco svého," dodal Vémola.

Další články