Sleduj nás

Karlos Vémola zuří: Attilův manažer je blázen! Zkoušel to na Lelu, když jsme se rozešli

Karlos Vémola zuří: Attilův manažer je blázen! Zkoušel to na Lelu, když jsme se rozešli
Karlos Vémola se tvrdě opřel do manažera Attily Végha. To on má prý na svědomí provokace, které na něj míří. Nejdříve zkopíroval nápad na jeho tričko, a pak mu chtěl vyfouknout nápad na uspořádání večírku s fanoušky v Goldfingers, Karlosovo domovském klubu.

Provokace prý nevymýšlí přímo Attila Végh. Stojí za tím bývalý ředitel fotbalové Příbrami Petr Větrovský. "Myslím, že to není z hlavy Végha. Vymyslel to pan Větrák, který se kolem něj motá. Attila je skvělý člověk, vážím si ho. Jen se divím, že se obklopuje lidmi, jako je Větrák," prozradil Vémola, kterého Větrovský pěkně rozčílil.

"Ten člověk má moje telefonní číslo a místo toho, aby mi zavolal, akorát vždy všechno dělá za zády. Dokonce je to takové hovado, že když jsme se rozešli s Lelou, tak jí volal. Říkal ji, ať mi to neříká, ale že by ji rád dělal manažera. Ta mu na to řekla, jestli se nezbláznil. Takové lidi kolem sebe Attila nepotřebuje," dodal Vémola.


Není žádným tajemstvím, že Větrovský má agenturu na zastupování celebrit. Je proto dost pravděpodobné, že to na Lelu Ceterovou opravdu zkoušel, protože je jednou z nejvlivnějších influencerek na československé scéně.

V každém případě MMA fanoušci už vyhlíží další Terminátorův zápas, který by měl mít už na Štvanici. Samozřejmě za předpokladu, že se vyléčí po operaci ramene, kterou absolvoval na konci dubna.

Další články