Sleduj nás

Kdo z kritiků by si stoupl do klece jako Mikulášek? ptá se Marpo. S Vémolovým hodnocením nesouhlasí

Kdo z kritiků by si stoupl do klece jako Mikulášek? ptá se Marpo. S Vémolovým hodnocením nesouhlasí

Raper Marpo se řadí na tu stranu barikády, která se zastala Václava Mikuláška. Zároveň se tak postavil proti hodnocení Karlose Vémoly.

Baba Jaga po prohře s Terminátorem přiznal, že bohužel v zápase zamrzl, což nakonec zapříčinilo jeho brzký konec. Pro většinu lidí si tak ovšem otevřel brány kritiky, která prakticky neutichá dodnes.

Zastání našel u známého hudebníka Otakara Petřiny, který v rozhovoru pro deník Sport uvedl, že se podobného zaváhání může dopustit každý. Ne každý však už najde odvahu, aby si stoupl do klece.


„Každému se stane, že zamrzne, že se to prostě nepodaří nebo nemá svůj den. Trashtalk k MMA patří. Akorát mně přijde líto, že pak tomu, kdo prohraje, říkají lidi šašek a podobně. Na druhou stranu bych chtěl vidět jednoho z těch, co takhle komentují, kdyby si do klece sám stoupnul,“ řekl Marpo.

Karlos Vémola zvládl těžkou zkoušku na Oktagon 19


Společně s tímto tvrzením se tak tedy ohradil proti Karlosovi, jenž nedávno uveřejnil, že Mikuláška po zápase s ním už zase nikdo znát nebude. A co víc, tak pokud prohraje svůj příští duel, tak to může v kariéře zabalit.

„Myslím, že konec určitě ne. Naopak, díky tomuhle zápasu si udělal jméno,“ domnívá se Marpo, který jednoho dne sám dostane příležitost, aby se Vémolovi postavil tváří v tvář. Tentokrát to však už bude čistě podle pravidel boxu.


Další články