Sleduj nás

Kdy se chystá návrat Terminátora? Prognóza lékařů se Vémolovi nelíbí, a tak se hodlá zařídit po svém

Kdy se chystá návrat Terminátora? Prognóza lékařů se Vémolovi nelíbí, a tak se hodlá zařídit po svém
Karlos Vémola má za sebou další operaci a po ní se dozvěděl finální verdikt, jak to vypadá s jeho návratem do boje.

Český Terminátor si bohužel odpálil triceps, kvůli čemuž zažil spoustu komplikací a již třetí operační zákrok. Ten proběhl v rámci možností poměrně dobře, přesto i tak lékaři určili Karlosovi diagnózu, že se do klece (nebo ringu pro případný boxerský duel s Marpem) bude moct vrátit nejdříve za půl roku.

Protože má Karlos ale svou hlavu, půlroční absence mu přijde dost dlouhá. I kvůli tomu již předem avizuje, že se zvládne zotavit do devadesáti dnů.


„Pan doktor Vodička se domnívá, že se budu moct vrátit k plnému tréninku za šest měsíců. Já ale věřím, že jsem schopen díky nejrůznějším vymoženostem dnešní doby zkrátit rekonvalescenci na tři měsíce,“ informoval z budějovické nemocnice sebevědomý Terminátor, který by si podle všeho ještě před boxerským zápasem s rapperem Marpem rád střihl zahřívací souboj v kleci.

„Zdali půjde vše dobře, mohl bych začít s plnohodnotným tréninkem někdy v listopadu. V takovém případě existuje i šance, že bych mohl mít do konce roku zápas!“ podotýká Vémola, jenž se už teď určitě v hlavě zaměřuje na slovenského Piráta Samuela Křištofiče, s nímž chce svést duel o mistrovský pás střední váhy OKTAGONu.


Další články