Sleduj nás

Když si Vémola neprosadí svůj styl, dostane od Ďatelinky KO, myslí si Mikulášek

Když si Vémola neprosadí svůj styl, dostane od Ďatelinky KO, myslí si Mikulášek
Václav Mikulášek všechny překvapil, když se za Vémolu postavil po tom, co Terminátor nezvládl navážit. Karlos přišel o titul, a část výplaty vysolí Ďatelinkovi, bude to mít vliv na jeho formu? Může Milan vyhrát? Venca v tom má jasno!

„Pokud si někdo myslí, že neudělání váhy bude mít na Vémolu špatný vliv, tak se šeredně mýlí. On v pohodě nabral. Navíc je to brutálně silný a zkušený bojovník. Nedělá zbytečné chyby. Na druhou stranu Ďatelinka je chytrý, umí lákat soupeře do pasti. Když si v postoji není jistý, přenese hru na zem. Karlose může přenesení hry na zem vyplašit, protože bude chtít dominovat, a toho Ďatel využije. Může ho bez problému ukončit. Můj názor je, že pokud si Vémola neprosadí svůj styl a nebude Milana házet a házet, Ďatelinka vyhraje ve třetím kole na KO,” prohlásil Václav Mikulášek.

Drtivá většina fanoušků dnes očekává jasnou výhru Karlose, který má zkušenostně navrch. V zápase by měl být i těžší, takže těžko říct, jestli zrovna na zemi by ho měl Ďatelinka ohrozit. No, nechme se překvapit, bude to určitě zajímavé.


Další články