Sleduj nás

Kníže se zranil. Do zápasu s Apollem místo něj naskočí Francouz Lohóre

Kníže se zranil. Do zápasu s Apollem místo něj naskočí Francouz Lohóre

Kdo se těšil na bitvu mezi českou MMA legendou Knížetem a Brazilcem Apollem, může zamáčknout slzu. K souboji totiž nedojde, protože se Monster zranil.

Naštěstí nás vedení organizace OKTAGONu nenechalo na holičkách a sehnalo hodně slušnou náhradu. Apollo se už příští sobotu utká s Francouzem Lohorém, který na sklonku loňského roku vydržel celých pět kol s Karlosem Vémolou. Souboj proběhne ve smluvené váze do 80 kilogramů, která by měla sedět oběma bojovníkům.

„OKTAGON 21 čeká souboj dvou hvězd! Vinou zranění přišel o zápas s českou legendou, veterán UFC Leandro APOLLO SILVA se ale na prvním letošním turnaji přeci jen objeví. Jeho soupeřem bude veterán Cage Warriors a vyzyvatel Karlose Vémoly o titul střední váhy Alex Lohoré,” informovala organizace OKTAGON MMA na svém IG profilu.


Chystaný mezinárodní duel by mohl být jedním z nejzajímavějších zápasů, které nám OKTAGON 21 nabídne. Vítěz souboje by se navíc mohl utkat o titul s šampionem Davidem Kozmou. Nenechte si proto už 31. prosince uniknout další turnaj z dílny OKTAGON. V plné polní uvidíte Paradeisera, Buchingera, Borárose, Pudilovou, Szabovou, Bledou a celou řadu dalších známých jmen.


Další články