Sleduj nás

Konečně má Pešta pořádného soupeře a ne žádné žrádlo, těší Vémolu. Jaký tipuje výsledek zápasu?

Konečně má Pešta pořádného soupeře a ne žádné žrádlo, těší Vémolu. Jaký tipuje výsledek zápasu?
S výběrem soupeře pro Viktora Peštu je spokojený i Karlos Vémola. Konečně tento příbramský bojovník dostal sousto, do kterého se nebude snadné zakousnout.

Pešta se dostal k souboji o titul polotěžké váhy OKTAGONu, kde bude čelit německému „Terminátorovi“ Stephanu Puetzovi. Ten se momentálně nese na vlně pěti výher, během nichž si poradil i s takovým Janem Gottvaldem.

Karlos Vémola se často do svého rivala Pešty navážel, po svém přesunu na tuzemskou scénu se nějak uskromnil a bojoval s papírově slabšími soupeři. To se ale teď změnilo.

Karlos Vémola ocenil soupeře pro Peštu


„Po dlouhé době je to konečně pro Peštu výzva, jelikož delší dobu už kvalitního soupeře neměl. Naposledy, když se utkal s kvalitními bojovníky, tak mu to nevyšlo. Emelianenko mu zlomil nos, Martínek mu zlomil čelist,“ vzpomínal Vémola.


„Potom měl několik soupeřů, kterým já říkám žrádlo, ale Puetz je konečně kvalitní… Myslím si, že Pešta vyhraje, a každopádně mu budu i fandit, protože to, že ho nemám rád, je jedna věc, ale ješitnost v těchto případech nechávám stranou. Vždy fandím českým zápasníkům,“ prozradil ve streamu pro Fight Live Vémola.

Tímto by mohlo dojít v rámci polotěžké váhy OKTAGONu k velmi zajímavému rozuzlení. Kdyby se Pešta přeci jen dostal k mistrovskému pásu, mohl by vyhlížet souboj s českým Terminátorem. Ten má však také velmi nabitý kalendář. Nejprve hodlá ve střední váze seknout Piráta, pak přijde na řadu box s Marpem a nakonec ho bude lákat odveta s Attilou Véghem.


Vémola se mi snaží vyhýbat, jak jen to jde, má jasno Pešta, jenž hodlá Terminátora postavit do slepé uličky


Další články