Sleduj nás

Kozma: Kníže kecá, já se nikoho nebojím a šel bych proti komukoliv

Kozma: Kníže kecá, já se nikoho nebojím a šel bych proti komukoliv

Šampion organizace OKTAGON se ostře ohradil proti výroku, který pronesl Petr Kníže. Naštvalo ho prohlášení, že se prý vyhýbá souboji s Brazilcem Apollem, se kterým se Kníže utká už za tři týdny na turnaji OKTAGON 21.

“S Buscapem nechtěl zápasit Karlos ani Kozma, ale já tu výzvu rád přijmu a porazím ho,” sdílela organizace OKTAGON MMA na svém Instagramu vyjádření Monstera, na které David Kozma pohotově reagoval.

“Četl jsem, že Monster říkal, že s Apollem nechci zápasit já a ani Karlos, protože se ho bojíme. Prosím vás, abych to uvedl na pravou míru. Apolla mi v životě nikdo nenabídl. Kdyby ano, tak to prostě musím přijmout. Držím titul, takže musím zápasit s tím, koho mi dají. Já si soupeře nevybírám. Nikoho se nebojím. Šel bych proti komukoliv. Chci, abyste věděli, že to, co řekl Monster, je kec a nikoho jsem neodmítl,” vysvětlil šampion na svém IG profilu.


David Kozma vlastní titul v organizaci OKTAGON MMA

Dojem, že se Kozma nebezpečnému Brazilci skutečně vyhýbal, přiživilo i promo turnaje OKTAGON 21, ve kterém zaznívá: V souboji s postrachem celé divize, kterému se až do teď všichni vyhýbali.


V každém případě je pravda, že jako držitel titulu nemá David moc na výběr. Jako šampion musí zápasit s každým, kdo ho bude chtít sesadit z trůnu. Nechme se proto překvapit, jak si s Brazilcem poradí Kníže, který má na svém kontě jedinou prohru, a to s Karlosem Vémolou. Je pravděpodobné, že vítěz dostane šanci vyzvat právě Kozmu.


Další články