Sleduj nás

Kozmo, knokautuj Apolla! Je to ostuda MMA, vzkazuje Fracouz Lohóre

Kozmo, knokautuj Apolla! Je to ostuda MMA, vzkazuje Fracouz Lohóre
Francouzský zápasník Alex Lohoré chce, aby šampion OKTAGONu David Kozma knokautoval jeho příštího soupeře Apolla. To se samozřejmě Brazilcovi nelíbí, a tak vyslal Francouzovi jasný vzkaz!

Jak je vidět, vztah mezi Alexem Lohorém a Apollem se nevylepšil ani po vzájemném zápase. Prostřednictvím sociálních sítí si vyměnili pár ostrých vzkazů. "Knockoutuj ho Kozmo. Je úplně k ničemu a je to ostuda MMA," podpořil Lohoré českého šampiona.

To Apolla nenechalo chladným a dost ostře zareagoval. "Zavři hubu! Pokud já jsem ostuda MMA, co jsi potom ty? Jsi dě*ka, která neustále brečí. Radši se postav na konec řady OKTAGONu a zkus u toho nebrečet," reagoval Silva.


Ve vzájemném souboji, který se uskutečnil na začátku letošního roku, zvítězil na body Brazilec Apollo. A už na vážení bylo vidět, že to mezi oběma borci jiskří a nic si nedarují. Vypadá to, že nevraživost přečkává až do dnešních dní.

Bude zajímavé sledovat, jak si David Kozma s Leandrem Silvou aka Apollem poradí, protože to bude pravděpodobně nejtěžší zápas jeho kariéry.


Další články