Sleduj nás

Last Man Standing: Ovládne Václav Sivák osmičkovou pyramidu a začne dělat MMA?

Last Man Standing: Ovládne Václav Sivák osmičkovou pyramidu a začne dělat MMA?

Když se nějakého fanouška bojových sportů zeptáte, koho považuje za největšího favorita chystané osmičkové pyramidy Last Man Standing, pravděpodobně vám odpoví, že Václava Siváka.

BadBoy je elitní jednadvacetiletý postojář, který nemá na československé scéně konkurenci.

Venca stihl během své bohaté amatérské kariéry nasbírat hned několik titulů světového šampiona v organizacích K1 a Wako. Jedná se o jednoho z našich nejnebezpečnějších postojářů. To chce ostatně dokázat i 27. února ve volném pokračování MMA série OKTAGON UNDERGROUND s podtitulem Last Man Standing.


Sivák se narodil v roce 1999 a na svém kontě má patnáct zápasů. Asi vás nepřekvapí, že žádný z nich neprohrál. Prohru si nepřipouští ani v osmičkové pyramidě, do které naskočí na konci února.

Musíme uznat, že je právem považován za jednoho z největších adeptů na celkové vítězství. Jeho dravost a fyzička děsí nejednoho bojovníka. I když se soustředí hlavně na zápasy ve stoje, fanoušci by jej rádi viděli bojovat v kleci podle pravidel MMA. Nechme se proto překvapit, co vše Vašek předvede a zda se mu podaří potvrdit roli favorita.



Další články