Sleduj nás

Lev, žralok a krokodýl nestačili. Karlos Vémola si pořídil další exotické zvíře. Uhodnete jaké?

Lev, žralok a krokodýl nestačili. Karlos Vémola si pořídil další exotické zvíře. Uhodnete jaké?

Terminátor se nikdy netajil tím, že je velkým milovníkem zvířat. Hlavně těch exotických. Zatímco vy si jako domácího mazlíčka pořídíte pejska, kočičku nebo morčátko, Karlos doma chová lva, žraloka, rejnoka nebo krokodýla. Nově si se svojí snoubenkou Lelou Ceterovou pořídili další zvířátko...

Lela si přála mít doma obří želvu, a protože je Karlos chytrý chlap, který ví, že když si ženská něco zamane, tak to většinou taky dostane, splnil ji její přání.

„Splnil se mi další sen. Představuji vám nového člena naší rodiny, želvičku, které jsem dala jméno Prcek. Mám obrovskou radost. Želvy žerou první," pochlubila se Lela novým zvířecím přírůstkem. „Jak jsem slíbil, tak ji plním sny," dodal Karlos, kterého čeká s krásnou Lelou romantický víkend v Rajeckých Teplicích.


Terminátor naposledy zvítězil v hlavním zápase turnaje OKTAGON 20, kde právem získal titul šampiona střední váhy. Lohorému nedal žádnou šanci, celých pět kol se odehrávalo hlavně na zemi, kde Karlos naprosto dominoval. Po zápase Karlose vyzvalo hned několik bojovníků.

Lela Ceterová má nového mazlíčka


Na zápas s ním si dělá zálusk Samuel Pirát Krištofič, Milan Ďatelinka a Viktor Pešta. Nejvíce by si to podle něj zasloužil Ďatelinka, který vyhrál čtyři zápasy v řadě, všechny je navíc ukončil v jednom kole.

„Jestli nestačí čtyři dominantní výhry v řadě, tak už vážně nevím, co víc bych měl dělat. Lidé tenhle zápas chtějí také, čtu to všude v komentářích, navíc mi denně chodí hromada zpráv od fanoušků, kteří se nemůžou zápasu s Karlosem dočkat,“ vyjádřil se k situaci kolem titulového zápasu Ďatelinka.


Další články